Se den første trailer for Ridley Scotts Moses-film

Det er Christian Bale, der spiller Moses, mens Joel Edgerton er blevet transformeret til Ramses i Ridley Scotts Moses-film "Exodus - Gods and Kings", som har danmarkspremiere i december 2014. Foto: Foto fra filmens officielle hjemmeside

Få det første kig ind i den næste store Hollywood-bibel-blockbuster "Exodus: Gods and Kings"

2. Mosebog er en af Bibelens meget dramatiske bøger. På latin hedder den gammeltestamentlige bog Exodus med henvisning til israelitternes flugt fra slaveriet i Egypten. 

Dette drama har "Gladiator"-instruktøren Ridley Scott omsat til det store lærred, og nu er den første trailer for filmen "Exodus: Gods and Kings" kommet.

Det er Batman-skuespilleren Christian Bale, der spiller Moses, mens Joel Edgerton er blevet transformeret til Ramses, og Ridley Scott har blandt andet fokuseret på den menneskelige kamp mellem disse to ledere i sin version af historien. Også Sigourney Weaver, Ben Mendelsohn og John Turturro spiller centrale roller.

Moses' historie er tidligere blevet filmatiseret i "De ti Bud" (1956) med Charlton Heston i hovedrollen. Ifølge The Guardian er det den syvende mest succesfulde film nogensinde. Den nye Moses-film kommer i kølvandet på Darren Aronofskys Noa-film (2014), som har indtjent 359 millioner dollars verden over.

Ifølge The Guardian er det ikke den sidste bibelfilm fra Ridley Scotts hånd. Snart skal instruktøren i gang med en film om kong David og hans regeringstid efter at have fældet Goliath.

Men først er det Moses-filmen, der rammer biograferne med danmarkspremiere i december 2014. Se traileren her: 

TZnA7sDWoTY