Billedserie: Pave Frans er med Argentina til VM

Argentinske fans fester i Sao Paolo efter Argentinas sejr over Holland den 9. juli 2014. Paven og Lionel Messi ser til fra et banner i baggrunden.

Den argentinske og fodboldinteresserede pave Frans er ikke selv i Brasilien for at overvære VM i fodbold. Men det er mange andre pave-kopier

Det kan godt være, pave Frans har lovet ikke at bede om argentinsk sejr ved VM i foldbold i Brasilien.

Men det går ganske godt for det argentinske landshold, som i går spillede sig i finalen ved at besejre Holland.

Selvom pave Frans, der oprindeligt kommer fra Argentina, ikke er til stede på diverse brasilianske stadions i egen person, er han nærværende blandt de mange argentiske fans. Se bare billederne her: 

Her ses de samme tre helte på et banner på Copacabana Beach i Rio de Janeiro den 1. juli 2014.
En fan af paven og af det argentinske landshold tager toget til Corinthians Arena i Sao Paulo, hvor semifinalen mellem Argentina og Holland skulle spilles den 9. juli 2014. Måske virkede hans velsignelse?
Argentinske fans holder fotos af tre argentinske helte: Lionel Messi, pave Frans og Diego Maradona før kampen mellem Argentina og Schweiz i Sao Paulo, den 1. juli 2014.
Argentinske fodboldfans holder et portræt af pave Frans og et Lionel Messi-kors i Belo Horizonte, den 11. juni 2014 forud for VM i Brasilien.
Pavemaske-klædte fans på vej til at se semifinalen mellem Argentina og Holland på storskærm på Copacabana Beach i Rio de Janeiro, den 9. juni 2014.
Argentinske fans klædt som pave Frans viser tallet syv - antallet af mål, som Tyskland scorede mod Brasilien i den første semifinale. Fansene her er på vej til den anden semifinale mellem Argentina og Holland i Sao Paolo den 9. juli 2014.
Pave Frans er ikke selv til stede under VM i Brasilien, men befinder sig hjemme i Italien. Her bakker befolkningen op om pavens hjemlands landshold. På banneret, der hænger ud af en lejlighed i Campobasso i det sydlige Italien, står: "Frans, vi støtter Argentinas hold". Datoen er den 5. juli 2014, hvor byen afventer besøg af og messe med paven.
Endnu en pavevelsignelse. Her er det under semifinalen mellem Argentina og Holland i Sao Paolo den 9. juli 2014.
Paven smiler og vinker fra en argentinsk fodboldtrøje. Copacabana beach, Rio de Janeiro, den 9. juli 2014.