Deltag i Kristeligt Dagblads internetkonkurrence

For at tilmelde en hjemmeside skal man blot sende en e-mail med hjemmesidens navn og link til hjemmesiden til adressen internetprisen@kristendom.dk. Foto: - Foto:

Tilmeld din egen eller andres kirkelige hjemmeside til konkurrencen om at blive Danmarks bedste kirkelige hjemmeside. Alle tilmeldte får deres link lagt ud på kristendom.dk

Kristeligt Dagblad arrangerer for syvende gang konkurrencen om at blive Danmarks bedste kirkelige hjemmeside, og fra i dag kan du nominere hjemmesider.

Hvem kan deltage?
Ligesom de forrige seks år er alle hjemmesider, der behandler kirkelige og kristelige emner, velkomne til at deltage i konkurrencen - både professionelt designede og amatørhjemmesider. 

Fra fredag den 26. september til og med torsdag den 9. oktober kan man sende linket til den hjemmeside, man ønsker at tilmelde, til internetprisen@kristendom.dk. Herefter udvælger en screeningsgruppe på Kristeligt Dagblad 10 hjemmesider til finalen.

- Internetmedierne giver mulighed for at være kirke på nye måder. Med konkurrencen vil vi sætte fokus på kvaliteterne ved Danmarks mange kirkelige hjemmesider, men det er også vores håb, at konkurrencen vil give kirkerne en større appetit på at opbygge gode internetsider, siger Kristeligt Dagblads ansvarshavende chefredaktør Erik Bjerager.

Prisen skaber interesse
Sidste år vandt www.dendanskesalmebogonline.dk, der er lavet i samarbejde mellem Kirkeministeriet og Det kgl. Vajsenhus. Kirkeminister Birthe Rønn Hornbech glæder sig over, at hjemmesiden vandt konkurrencen:

- Prisen er med til at skabe interesse om hjemmesiden, og det betyder, at flere får lyst til at klikke sig ind for at se, hvad hjemmesiden kan byde på, siger hun.

De kårer vinderne
Siderne bliver bedømt af seks dommere, der har kendskab til internet, kommunikation og det kirkelige liv:

- Mette Bock programdirektør, DR
- Jan Lindhardt tidligere biskop i Roskilde Stift
- Jens Lernø marketingdirektør, Microsoft Danmark
- Bjarne Hartung Kirkegaard formandskandidat Kristendemokraterne
- Pernille Vigsø Bagge kirkeordfører, SF
- Christian Roar Pedersen mediekonsulent og sognepræst

Gode præmier til vinderne
Ud over ære og omtale er der gode præmier på højkant til vinderne. Vinderen af hovedprisen får tildelt otte ugers annonceplads til en værdi af 25.000 kroner på Kristeligt Dagblads hjemmesider.

Læserne kan desuden i perioden den 17. 27. oktober stemme på deres egen favorit på www.kristendom.dk. Læsernes favorit modtager annonceplads på Kristeligt Dagblads internetsider i to uger til en samlet værdi af 5000 kroner.

Annonce-præmierne kan anvendes på alle Kristeligt Dagblads internetportaler inden for perioden 1. januar til 1. september 2009. Præmierne indebærer, at man får stillet Kristeligt Dagblads bannerformat 300x60 til rådighed i den angivne periode.

Læserpræmier
Blandt de læsere, der har stemt, trækkes der lod følgende præmier:
- Et digitalkamera til en værdi af 3500 kroner
- Et digitalkamera til en værdi af 1399 kroner
- Tre boggavekort til en værdi af 250 kroner

Vinderne af læserafstemningen offentliggøres her på kristendom.dk den 31. oktober.

For at tilmelde en hjemmeside skal man blot sende en e-mail med hjemmesidens navn og link til hjemmesiden til adressen internetprisen@kristendom.dk.
internetprisen logo hjemmesidekonkurrence kirkelige hjemmeside
På danske og internationale hjemmesider kan man finde skrevne bønner, ligesom man selv kan tilføje en bøn, som andre kan bede med på. Foto: stock.xchng