Bibel-app runder 100 millioner downloads

YouVersions bibel-app har rundet 100 millioner downloads. Undersøgelser viser, at folk oftere læser i Bibelen, når de har den som app.

En gratis bibel-app, der tilbyder Bibelen på mere end 300 sprog, har fået stor succes og ligger nu på Apples top 100 over gratis apps. Den opfindsomme præst, der står bag, håber på at overhale både Facebook og Twitter

Vi ved, at der er så meget mere, som Gud vil gøre for at engagere os mennesker i hans ord - de 100 millioner er blot starten.

Sådan lyder det fra præst Bobby Gruenewald, skaberen af YouVersions gratis bibel-app, som forleden rundede 100 millioner downloades.

Det skriver The Christian Post.

En undersøgelse blandt brugerne foretaget af YouVersion påviser, at hele 77 procent oftere læser i Bibelen, efter de har fået appen.

LÆS OGSÅ:
Online-kirke har flere end 100.000 kirkegængere hver uge

Folk bruger blandt andet appen til at sende bibelvers til hinanden, eller læse i Bibelen på arbejdet og på farten.

Det er desuden blevet muligt for almindelige mennesker at sammenholde de mange forskellige oversættelser af Bibelen, der findes, med de betydningsforskelle, som det kan medføre. I alt har bibel-appen 500 forskellige oversættelser.

Det har aldrig før været muligt at sammenligne så mange forskellige oversættelser af Bibelen på et øjeblik. Før i tiden ville det have krævet et helt rum fyldt med bibler, og uger hvis ikke måneder at sammenligne skriftsteder. Nu kan du hurtigt finde en anden oversættelse, hvis du ønsker større klarhed over et specifikt skriftsted, fortæller Bobby Gruenewald.

LÆS OGSÅ:
Bibelen slår Angry Birds på app-markedet

Den gratis YouVersion bibel-app var blandt de 200 første apps tilgængelige via iTunes, der i onsdags fejrede sit fem-års jubilæum med hele 900.000 apps.

Det mest interessante ved det hele er, at dette blot er starten, siger Bobby Gruenewald til Christian Post, og fortæller, at målet er at overgå både Facebook, Instagram og Twitter i antal downloads.

YouVersions bibel-app har rundet 100 millioner downloads. Undersøgelser viser, at folk oftere læser i Bibelen, når de har den som app. Det er også blevet nemmere at læse i Bibelen når man er på farten. Arkivfoto. Foto: Christian Goupi.