Billy Grahams datter: 11/9 var et forvarsel om Jesu genkomst

11. september var et tegn på, at nationen skal genoplive forholdet til Gud, mener Anne Lotz, datter af den amerikansk evangelist Billy Graham Foto: MARIO TAMA Denmark

Angrebene på World Trade Center og Pentagon var en tragedie, men også et forvarsel om, at enden er nær, mener Anne Graham Lotz, datter af den verdenskendte amerikanske evangelist Billy Graham

Gud ville, at disse tragiske hændelser skulle ændre os, siger Anne Graham Lotz, datter af den amerikanske evangelist Billy Graham. Hun mener, at angrebet på World Trade Center i 2001 var et opråb om genkristning af det amerikanske samfund:

Det er på tide at angre og få Gud ind i vores liv igen. De tegn, som Jesus har givet os i Bibelen og nyhedernes overskrifter, har dramatisk og tankevækkende krydset hinanden, siger hun til The Christian Post. 

Vores nation gennemlever krige, hidtil ukendte vejrforhold, sult og andre tegn på, at enden på den verden vi kender, er nær, forklarer Anne Lotz, som på søndag optræder i en udsendelse på nettet, der skal vække hele USA i Jesu navn.

 Hun husker, hvordan 11. september forandrede hendes egen tro:

På den dag vækkede Gud mig og optændte min trang til at forkynde Jesu ord for andre, siger formanden for foreningen Angel Ministries, en organisation, der forsøger at trække folk ind i et livsforandrende forhold til Gud gennem hans ord.

LÆS OGSÅ: Kors ved Ground Zero skaber strid

Anne Graham Lotz forklarer, at hun vil mindes ofrene for tragedien ved at kalde på en spirituel frelse 10 år efter, at terrorangrebet forandrede USA som samfund. Det gør hun i udsendelsen The Wake-Up Call for Gods People, som begynder søndag klokken 19 amerikansk tid.

Millioner af mennesker fra Jerusalem til Californinen vil blive en del af opråbet. Alle kan lytte med, siger Anne Graham Lotz.

Jesus kan komme igen hvert øjeblik
Foruden udsendelsen er Anne Graham Lotz aktuel med bogen Expecting to See Jesus: A Wake-Up Call for Gods People.

Her beskriver
Lotz Jesu tilbagekomst og forklarer, at han kan vende tilbage hvert øjeblik.

Og derfor forsøger USA at imødegå nye rædsler på den helt forkerte måde, når nationens sikkerhedstjeneste fysisk forbereder sig på terror, mener hun:

Vi har ikke forstået budskabet. Nationen har gjort, hvad den kunne, for at forberede sig på et nyt terror-agreb, men Guds folk er stadig sløve i hjertet, mens tiden er ved at løbe ud, siger Anne Lotz, men understreger, at vi stadig har en chance for at forbedre vores forhold til Gud.

Og Anne Lotz er ikke den eneste, der mener, at tragedien og mindet 10 år efter skal bruges til at huske Gud i vores fortravlede hverdag.

Organisationerne Awakening America Alliance og Cry Out America arrangerer nationale bønnemøder på 10-årsdagen for angrebet.

Billy Wilson, som er direktør i Internationalt Center for Spirituel Fornyelse og samtidigt formand for the Awakening America Alliance kalder 11. september for en af de største opråbs-dage i vores generation.

Folk blev mere opmærksomme på deres behov for Gud og på, at svaret er i Gud og i Kristus, siger Wilson.

Bønnemøderne vil foregå i 3.400 regioner og 1.300 kirker rundt omkring i USA.