VIDEO: Præst overrasker brudepar med sin egen version af Cohens "Hallelujah"

Foto: Screendump fra YouTube

Har du nogensinde hørt en præst synge bryllupstalen - på Leonard Cohens mest kendte sang? Det var, hvad en irsk præst gjorde forleden - for et måbende brudepar og deres gæster

Det er ikke tit, en præst stjæler opmærksomheden ved et bryllup. Men det var, hvad der skete ved Chris og Leah O'Kanes bryllup i lørdags i Oldcastle Church i Meathe, Irland.

Bandet SonLight Music Ministry havde lige sunget, og efter en lille pause gik præsten Ray Kelly til mikrofonen for at sige et par ord. Troede brudeparret og gæsterne.

I stedet for at sige et par ord, sang han dem i sin helt egen version af Leonard Cohens "Hallelujah", skrevet personligt til brudeparret:

"We join together here today, to help two people on their way, as Leah and Chris start their life together", sang han.

Senere lød det: "They join their hands to show their love and say those most important words I knew-yaaaa Hallelujah Hallelujah "

LÆS OGSÅ:Frankrigs syngende præster tager på exitturné

Ray Kelly har fortalt BBC Radio, at brudeparret ikke vidste noget om hans optræden. De kommer ikke fra egnen, og de havde valgt kirken, fordi den lå tæt på det sted, hvor de skulle holde fest.

"Vi havde en gennemgang af vielsen torsdag aften, og til slut sagde jeg: 'Måske synger jeg selv en sang for jer.' Leah grinede og sagde: 'Helt sikkert,' men jeg tror ikke, hun tog det alvorligt."

Præsten er en øvet sanger og arbejder for tiden på sit tredje album.

"Jeg nyder at synge, men jeg har ikke lyst til at gøre det på fuld tid. Jeg elsker mit arbejde som præst. Jeg ser på det på den måde, at det er en gave, man har, og hvis man har en gave, skal man bruge den," siger han ifølge nydailynews.com.

Hans sang medførte stående ovationer og et meget rørt brudepar. Se selv videoen her:
.

-voADFn0aow