Danmark får sit første gospelakademi

Den 21. august var der semesterstart på det Gospelakademi tilknyttet organisationen Vild med Gospel.

Organisationen Vild med Gospel udvider nu sit virke med et gospelakademi på Frederiksberg, som åbnede op for første semester 21. august

Solosang, trommer, bas, hørelære og baby gospel er blot nogle af de discipliner, som det nyåbnede gospelakademi på Frederiksberg tilbyder undervisning i. Organisationen Vild med Gospel, der har til formål at udbrede gospelmusikken i Danmark står bag åbningen af denne genrespecifikke musikskole. Gospelmusikerne Julie og Markus Lindell, der står bag organisationen, håber, at flere mennesker må opdage glæden og budskabet i gospelmusikken.

- I dagens Danmark er det ikke særligt populært at være glad, så er man lidt dum eller skør i bolden. Vi går konstant rundt med 11-taller mellem øjenbrynene og er trætte og stressede. Midt i det har mange oplevet, at gospelmusikken er et fantastisk sted at blive ladet op og få både livsgejst og et meningsfyldt fællesskab", udtaler Julie Lindell i en pressemeddelelse.

Ifølge Vild med Gospel skulle der være over 500 gospelkor i Danmark. På Vild med Gospels hjemmeside skriver organisationen, at de håber, at der kommer flere til.

- Vi mangler noget midt i vores velstand, der er en længsel efter noget mere. Rigtig mange finder det, de har ledt efter, i gospelmusikken, udtaler Julie Lindell.

Gospelakademiet er Danmarks første musikskole, som er dedikeret til Gospelmusikken. Julie og Markus Lindell er selv to ud af de ti undervisere på skolen, og hvert semester er tænkt til at slutte af med en stor gospelkoncert, selvfølgelig!