Sommerfest i Grundtvigs Kirke med trommedans og tombola

Grundtvigs Kirkes tårn er 49 meter højt og er i byggestil både inspireret af landsbykirken og den gotiske købstadskirke.

Lørdag den 9. juni holder Grundtvigs Kirke sommerfest. Der vil være rollespilsturnering, rapelling og meget mere, og overskuddet går til Bispebjerg Sogns Menighedspleje

Grundtvigs Kirke ligger i det nordvestlige København i Bispebjerg Sogn, hvor den har ligget, siden den stod færdigbygget i 1940. Oprindeligt hed kirken Grundtvigs Minde Kirke, men navnet er nu blevet forkortet til Grundtvigs Kirke.

Den 9. juni inviterer kirken til sommerfest med hoppepude, historisfortælling, afrikansk trommedans, koncert og meget mere. Kirken holder sommerfest i samarbejde med andels- og boligforeningerne og Bispebjerg Menighedspleje. Se programmet her.

Blandt gæsterne er Organisat Mads Høck, der ved middagstid spiller Orgelmatiné i kirken, sangerinde og fortæller Elisabeth Gjerluff Nielsen og Børneteatret Halløj i Heksens Hule. Overskudet fra sommerfesten går til Menighedsplejen i Bispebjerg Sogn, som yder økonomisk støtte til enkeltpersoner, sociale institutioner og uddeler julehjælp.

Festen byder også på rappelling, loppemarked, tombola, mad, drikkevarer og historiefortællinger.