Sidder dyrets mærke på min kat?

Dyrets mærke er ifølge Åbenbaringsbogen en foranstaltning, der skal gøre det svært for de kristne at overleve under Antikrists regering, fortæller Ole Skjerbæk Madsen. Foto: Foto:

Mærkning af dyr med en chip har ikke noget med "dyrets mærke" fra Johannes' Åbenbaring at gøre, svarer missionspræst Ole Skjerbæk Madsen

Spørgsmål:

Hejsa

Jeg går lige til sagen. Jeg tror, at de sidste tider er nær, og at der ikke går lang tid, inden verdensmagten vil diktere alle mennesker i verden til at tage dyrets mærke, på vores hånd eller pande, så vi kan købe og handle osv.

Jeg er overbevist om at dette "dyrets mærke", er en microchip, og det er der også mange kristne, der tror. Men nu er det sådan, at jeg købte en kat for et år siden. Og dens tidligere ejer har proppet en chip i katten, så den kan findes, hvis den løber væk.

Mit spørgsmål går på, om min kats chip er det samme som dyrets mærke, som vi mennesker bliver beordret på at tage imod i den nære fremtid? Må jeg som kristen godt have en kat med en chip?

På forhånd tak.

Med venlig hilsen
Rebecca

Svar:

Kære Rebecca.

Du skal ikke være nervøs med hensyn til din kat. Det med at bære Dyrets eller Antikrists mærke gælder mennesker og ikke dyr.

Dyrets mærke er ifølge Johannes' Åbenbaring en foranstaltning, der skal gøre det svært for kristne at overleve, hvis de fastholder bekendelsen under Antikrists regering.

Med hensyn til de sidste tider siger Jesus, at vi ikke skal være bekymrede. Han er jo med os indtil verdens ende. Men Han siger samtidig, at vi skal være vågne og bede.

Uanset hvor tæt vi er på, at verdenshistorien har brugt sig selv op, og at den endelige afgørelse skal finde sted mellem lyset og mørket, så er det afgørende, at vi holder os tæt til Jesus Kristus og Guds kærlighed i Ham, og at vi hver dag lader os fylde af Helligånden.

Helligånden vil så gøre Jesu ord og gerning levende for os, så vi ikke er tvivl om, hvor vores livsvej går. Og Jesus har lovet, at ingen magt i verden skal rive os Guds hånd, når vi har fællesskab med Jesus.

Med venlig hilsen
Ole Skjerbæk Madsen
Missionspræst, Areopagos