Bøn

Søndagens særlige kirkebøn fra sognepræst Christian Roar Pedersen

Her kan du læse sognepræst Christian Roas Pedersens ord til menigheden ved søndagens gudstjeneste i Hou og Hals Kirker i Aalborg Stift. Foto af blomster lagt ved synagogen i København: Scanpix.

Læs sognepræst Christian Roar Pedersens bøn i Hou og Hals Kirker oven på weekendens formodede terrorhandlinger i København

Søndagens gudstjenester var i år ikke kun muntre fastelavnsfejringer. De formodede terrorhandlinger i København, hvor to mænd blev skudt og dræbt og fem politibetjente såret, satte deres præg på prædikener og bønner.

Her kan du læse sognepræst Christian Roar Pedersens ord til menigheden ved søndagens gudstjeneste i Hou og Hals Kirker i Aalborg Stift:

Kirkebønnen i dag i Hou og Hals kirker: Vor Gud og vor Fader vær med os, når terroren rammer. Beskyt og beskærm os og vore kære for al ondskab og fare.

Vær med vores hovedstad i disse timer og dage. Vær med de pårørende, de sørgende og de bange.

Vi beder dig for vores politifolk og alle myndigheder, der arbejder på at beskytte os. Vi beder for folketing og regering og for vor dronning Margrethe den Anden og hele det kongelige hus.

Lad ikke hadet og vreden få overhånd, hjælp os til ikke at blive som dem, der gør os ondt. Hjælp os til at tænde lys i mørket.

Dit ord lyder til os i gode og i onde tider. Vi hører din røst, også når vi eller vores nation hænger på korset.
Vær lys for os alle. Og lad os leve af din kærlighed.

Forbarm dig over os og ræk os for Kristi skyld livet i dag og alle dage.
Amen.